PANGG 0-18  / KOPP/KOAP

KOPP-KOAP

Winnaar Crosslink pakket

De winnaar van het Crosslink pakket is bekend! Ontdek hier wie het is.

Intervisie KOPP/KOAP

Kom jij als hulpverlener vaak in aanraking met KOPP/KOAP situaties? Wil jij hierover uitwisselen met andere hulpverleners uit diverse organisaties/sectoren en je laten verrassen door nieuwe inzichten? Samen met andere deelnemers ga je casusgericht aan de slag. Schrijf je nu in voor de intervisie KOPP/KOAP.

Aan de slag in de klas rond mentale gezondheid

Dankzij een project in samenwerking met CLB en scholen werd informatie verzameld voor leerkrachten om gesprekken rond mentale gezondheid en thuissituaties te voeren.

Kriebelkoffer

De Kriebelkoffer is een koffer vol methodieken en materialen om als hulpverlener aan de slag te gaan met kinderen (en ouders) rond de psychische of afhankelijkheidsproblemen van een ouder.
Klik hier om meer te weten te komen over de kriebelkoffer en het uitleensysteem van deze koffer binnen de provincie Antwerpen.
PANGG 0-18 is het samenwerkingsverband geestelijke gezondheid kinderen & jongeren in de provincie Antwerpen. Onze overtuiging is dat ieder kind of jongere met zijn/haar context recht heeft op een toegankelijke en kwaliteitsvolle geestelijke gezondheidszorg op maat.
GGZ-organisaties voeren met partners uit zorg en welzijn een provinciaal beleid gericht op efficiëntie en effectiviteit van zorg.


Spring naar toolbar