Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Infomoment RTJ

27 januari, 2022 om 09:00 - 12:30

Gratis

In het kader van de samenwerking Wegwijzer Jeugdhulp (Onada, de Afdeling Continuïteit en Toegang (ACT) – Agentschap Opgroeien en Crosslink PANGG0-18) worden er in het voorjaar 2022 opnieuw infomomenten georganiseerd omtrent het aanbod rechtstreeks toegankelijke jeugdhulp (RTJ) in de provincie Antwerpen.

Er zal een globaal overzicht gegeven worden van het jeugdhulpverleningslandschap om nadien het aanbod per module/sector/regio te overlopen. We doen dit op een interactieve manier en met casussen. Sectoren en hulpverleningsvormen die aan bod komen: Huizen van het kind, Kind & Gezin​, CLB, CAW, JAC, 1 gezin 1 plan,  CKG, VAPH, Jeugdhulp, GGZ en andere.

Neem zeker ook een kijkje op onze Digitale Wegwijzer, waar de netwerkpartners PANGG0-18 hun aanbod presenteren volgens het principe van de getrapte zorg. Daar kan je ook een overzicht vinden van het jeugdhulpverleningslandschap gepresenteerd volgens de gekende sectoren, de algemene leidraad en powerpointpresentatie van de infomomenten kan je daar ook terug vinden.

De infomomenten zullen telkens digitaal doorgaan via het programma Zoom.

We beperken ons tot max. 50 deelnemers, dit om voldoende interactie te kunnen garanderen. Om die reden hanteren we eveneens het principe van max. 3 deelnemers per organisatie.

Data: (keuze uit 1 van volgende momenten)

  • Donderdag 27 januari 2022
  • Donderdag 12 mei 2022

Start: 9u
Einde: 12u30

Inschrijven? Inschrijven voor het infomoment van 27 januari 2022 kan via volgende link: klik hier. Inschrijven voor het moment in mei 2022 is nog niet mogelijk, dit kan pas vanaf een maand voordien.

Deze infomomenten worden gratis aangeboden. Gelieve wel te verwittigen indien je uiteindelijk toch niet kan deelnemen na inschrijving.

Bij vragen of onduidelijkheden mag je steeds contact opnemen met crosslink@pangg0-18.be

Gegevens

Datum:
27 januari, 2022
Tijd:
09:00 - 12:30
Kosten:
Gratis
Site:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevGvddMxxPHYYnfdlgPYMm_KI5SXNVjGMUFqgK7zKrtPu2tg/viewform

Organisator

Wegwijzer Jeugdhulp

Locatie

Online