Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Infomoment Wegwijzer Jeugdhulp – Aanbod RTJ (VOLZET)

25 februari, 2021 om 09:00 - 12:30

Gratis

Deze datum is opnieuw volzet, inschrijven kan nog voor een latere datum of je kan je op de wachtlijst plaatsen voor eventuele nieuwe data dit voorjaar of najaar 2021.

In het kader van de samenwerking Wegwijzer Jeugdhulp (Onada, de Afdeling Continuïteit en Toegang (ACT) – Agentschap Opgroeien en Crosslink PANGG0-18) worden er in het voorjaar 2021  infomomenten georganiseerd omtrent het aanbod rechtstreeks toegankelijke jeugdhulp (RTJ) in de provincie Antwerpen.

Er zal een globaal overzicht gegeven worden van het jeugdhulpverleningslandschap om nadien het aanbod per module/sector/regio te overlopen. We doen dit op een interactieve manier en met casussen. Sectoren en hulpverleningsvormen die aan bod komen: Huizen van het kind, Kind & Gezin​, CLB, CAW, JAC, 1 gezin 1 plan,  CKG, VAPH, Jeugdhulp, GGZ en andere.

De infomomenten zullen telkens digitaal doorgaan via het programma Zoom.

We beperken ons tot max. 50 deelnemers, dit om voldoende interactie te kunnen garanderen. Om die reden hanteren we eveneens het principe van max. 3 deelnemers per organisatie.

Deze infomomenten worden gratis aangeboden. Gelieve wel te verwittigen indien je uiteindelijk toch niet kan deelnemen na inschrijving.

 

Gegevens

Datum:
25 februari, 2021
Tijd:
09:00 - 12:30
Kosten:
Gratis
Site:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOp7HzMAYwnwtmQpTHjKaVF0Xo6BTVJQIYsXFZGswCTuQk7Q/viewform?usp=sf_link

Organisator

Wegwijzer Jeugdhulp