Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEBINAR VOLZET: Verlieservaring bij kinderen: bij scheiding van ouders, uithuisplaatsing, vlucht,…

17 november, 2020 om 09:30 - 11:00

Gratis

Deze webinar is reeds volzet. Je kan je op de wachtlijst plaatsen, mogelijks zal je pas last minute worden verwittigd van eventuele mogelijkheid tot deelname.

Deze webinar zal worden opgenomen. Zet je dus zeker op de wachtlijst bij interesse, dit kan via hetzelfde inschrijvingsformulier (er werd een vraag toegevoegd).

Ondanks de moeilijke tijden ben je de afgelopen maanden als hulpverlener op volle toeren blijven draaien. Crosslink PANGG0-18 heeft daarom een vroeg eindejaarscadeau in petto. We bieden enkele webinars aan met als rode draad ‘Geestelijke gezondheidszorg bij kinderen & jongeren’.

Een overzicht van alle webinars? Klik dan hier

Inschrijven? Niet meer mogelijk, alle webinars zijn reeds volzet. Deze webinar zal worden opgenomen. Bij interesse zet je dan zeker op de wachtlijst: klik hier.

Verlieservaring bij kinderen: bij scheiding van ouders, uithuisplaatsing, vlucht,…

Webinar met gastspreker Prof. dr. em. Manu Keirse. Hij is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en specialist als het gaat over rouwverwerking. Daarnaast is hij ook auteur van de bestsellers: “Helpen bij verlies en verdriet” en “Vingerafdruk van verdriet”. 
Alles wat je dierbaar is en wat je kunt verliezen, brengt een rouwproces op gang. Niet alleen een overlijden, maar ook een echtscheiding, breuk met je ouders, een uithuisplaatsing, … zijn verlieservaringen die erg intens kunnen zijn. Manu Keirse neemt ons mee in dit verlies, wat dit betekent voor kinderen en deelt zijn ervaringen. 

Gegevens

Datum:
17 november, 2020
Tijd:
09:30 - 11:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLCwbsgC1XG1brrzxpl0wU5K4YaDpl6Uaz4iAF_dGwT7U0ng/viewform?usp=sf_link

Organisator

Crosslink PANGG0-18
E-mail
crosslink@pangg0-18.be